Tuesday, July 12, 2011

9 of JULY..

mesti yang terfikir perhimpunan BERSIH 2.0 tu kan??..salah salah..
9 hari bulan 7 adalah hari yang penting dalam kalender hidup saya..cbabnya??..
kerana pada tarikh ini MAK saya di LahiRkn,, n_n Happy Mother Birthday.. <3





buat ala kadar je,,yang ney je mampu,, :) xcukup ahli cbab abah tgh makan nasik kat dapur,,hehe,, :P

>Pada 9/7/2011 ade juge peristiwa laen yang berlaku,,kazen saya bertunang,,kawan lama saya kawen,,tp saya xpergi kazen saya bertunang cbab dh janji dgn cekgu munah nk g kerundi kawen kawan saya tu,,di tapak kejadian(venue perkawenan kawan saya) cekgu munah perli2 saya plak,,jgn wso yew cekgu munah,,saya saya kumpul duet cpt2,,nnt bley kawen kn kn.. :) <3

>cekgu munah kata nk g kerundi ney cbab nk tgk owg yg pernah ade dlm hati saya,,saya kagum dgn cekgu munah,,(pinjam ayat ain kejap,,hehehe,, :P) cbab cekgu munah dapat kawal perasaan dy,,saya tmpg gembira ble kawan2 saya dah kawen,,harap2 turn saya nnt cepa tiba yew,,hahah,,mood gatal,,(ayat cekgu munah..hehehe,, :P)

>apa2 pun yang terjadi,,saya sayang n cinta cekgu munah tinggi2,, :))



2 comments:

  1. apa ni byk tiru ayat org ni ? muahahah . syg dan cinta anda juga sampai hujung nyawa dan selepas itu (:

    ReplyDelete
  2. mane ade tiru,,palagrism ckit2 je, :P

    ReplyDelete