Thursday, July 26, 2012

24

apa ada dengan 24..adakah 24jam sehari??..adakah drvethru mcd 24jam??
mari semua mengupas apa ada dengan 24 saya pada tahun ini..

*pada 24 tahun lalu pada tarikh 25/07/1988,lahirnya seorang bayi ke dunia..menurut kata ibunya,beliau lahir ke dunia 1 hari awal dari tarikh dijangka lahir..tak sabar tengok dunia rupanya.. :P

*di cepatkan waktu..mesin masa dicipta..terus pada 25/07/2012..bayi itu telah dibawa 24 tahun kemudian.. metafora melampau.. :P

*lupa pula..nama bayi itu nazrullah..di bin kan dengan shahruddin.. :D

*macam macam suka duka telah dilalui dengan tanpa sedar,,ada keluarga penyayang..sazasipa sayang..kawan2 penyayang.. :D

*tahun ney 25/07/2012 jatuh pada bulan berkat..semua syaitan laknatullah telah di ikat..(klau amerul asraf dgn ney mesti dy gelak..hahahaha) sambutan ulangtahun sekadar berbuka puasa sahaja..mungkin tggu kakak dengan adik perempuan beliau baru ade sambutan..klau ahmad ikhwan cakap adik perempuan beliau ney dah macam kembar beliau..perangai lebih kurang..hahaha..

*sazasipa sayang..bakal isteri(amin) telah menyediakan kejutan..apakah kejutan itu..ini dia kejutan yang telah di berikan..role vt.. :P


abaikan wallpaper laptop itu.. :P


inilah yang ada dalam paper bag td 2..yummm2 famous amos..


suwet tak sazasipa ney??.. :D


suwet tak sazasipa ney ag??.. :D 


ok..ney suwet+sedap..amerul asraf+ahmad ikhwan cakap macam mak buat dulu2.. :D

*ok..itu je yg ada untuk dikongsikan bersama..terima kasih kepada sazasipa kerana bersusah payah menyediakan kek untuk ulang tahun kelahiran nazrullah shahruddin.terima kasih jua kerana kad ucapan..terima kasih jua ag untuk biskut famous amos. :D

*terima kasih tuhan kerana beri peluang kepada nazrullah shahruddin untuk terus bernafas..beri peluang kepada nazrullah shahruddin belajar subjek kehidupan..

*terima kasih kepada pemberi ucapan..semoga tuhan merahmati anda kerana tuhan saja yang mampu membalas kebaikan anda yang mendoakan saya. :D

*ada idea nnt saya update ag cerita pasal nazrullah shahruddin ag yew.. Assalamualaikum..kalau tak jawab dosa..kalau jawab...Alhamdulillah.. :D



4 comments:

  1. oh malunya ada gambar kek huduh rupa paras tu . hewhewhew n_n

    ReplyDelete
  2. hehehe..dont judge the look..taste it first laaa.. :P

    ReplyDelete
  3. simpan kt sy sikit nk rasa nnt . bapak x malu hewhewhew :P

    ReplyDelete